FUNKCIONÁLIS ÉS MAGÁVAL RAGADÓ WEBOLDALAK SZENVEDÉLYES ÉS ELHIVATOTT VÁLLALKOZÓKNAK

Mire számíthatsz nálam? Őszinteségre, átláthatóságra és szorgalomra. Szenvedély által táplált kreativitásra, ahol a hatékonyság és a funkcionalitás ugyanolyan fontos, mint a magával ragadó design.

FUNKCIONÁLIS ÉS MAGÁVAL RAGADÓ WEBOLDALAK SZENVEDÉLYES ÉS ELHIVATOTT VÁLLALKOZÓKNAK

Mire számíthatsz nálam?

Őszinteségre, átláthatóságra és szorgalomra. Szenvedély által táplált kreativitásra, ahol a hatékonyság és a funkcionalitás ugyanolyan fontos, mint a magával ragadó design.

Segítek, hogy

Gyönyörűen kidolgozott és funkcionális weboldalak

Egyedi tervezés, színvonalas kivitelezés, jól struktúrált felépítés és funkcionalitás.

Értékesítést támogató PDF ár prezentáció szolgáltatóknak

Lépj szintet és támogasd az értékesítési folyamatodat professzionális PDF árajánlatokkal!

Instagram design online videós kurzus lépésről lépésre Canvában

Megtanítalak lenyűgöző Instagram feedet tervezni, követővonzó posztokat készíteni.

NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY ITT VAGY! TALÁLKOZTUNK MÁR?

Garzóné Pálocska Andrea vagyok, a Your Perfect Design alapítója és designere.

Szenvedélyes és elhivatott szolgáltatás alapú vállalkozóknak és énmárka építőknek segítek álomügyfeleket szerezni egy gyönyörűen kidolgozott, funkcionális kialakítású és magával ragadó honlappal.

Már alig várom, hogy felőled is halljak és megtervezhessem a vállalkozásodat támogató egyedi és szemet gyönyörködtető honlapodat!

Kedves szavak ügyfeleimtől

"Teljes szívvel ajánlom bárkinek Andit és a munkáját! Bármilyen vállalkozásba kezdesz éppen, vagy bárhol tart most a vállalkozásod, Andi biztosan sokat fog dobni rajta az ötleteivel, lelkiismeretes munkájával, szorgalmával! Nagyon örülök, hogy rátaláltam és hogy Őt választottam! Amit kaptam tőle sokkal több, mint egy egyszerű honlap! Egy komplett FACELiftet kapott az egész vállalkozásom, és új lendületet! Nagyon nagyon hálás vagyok neki!"
dr. Varga Zsuzsanna
a FON alapítója

"Maximalista vagyok lakberendezőként a design-ra, melyhez azt gondolom valakinek vagy van érzéke vagy nincs. Tervezésre azonban a funkciók, működés, praktikum szempontjából van szükség. Andi mind a kettőben profi: gyönyörű honlapot álmodott meg nekem rövid idő alatt, és fantasztikusan átlátta a sokféle tevékenységet, igényt amit támasztottam, összegyúrva egy praktikus és átlátható weboldallá! Ez azért is nagy szó, mert lassan 2 éve kerestem az "igazit". Köszönöm ezúton is a fantasztikus munkát!"
Miseta Ildikó
kikostudio.hu

"Andival évek óta van szerencsém együttműködni - legyen szó akár az ügyfeleink, akár a saját honlapunkról. Elképesztő igényesség és maximalizmus jellemzi, nem csak a vizualitást, de az ügyfélkezelést illetően is. Kivált örülök, hogy kiemelten fontos ügyfeleink esetében is olyat alkotott, amiért azóta is nagyon hálásak és szeretettel használják. Köszi Andi, hogy rendszeresen számíthatunk a támogatásodra a Zsolya Communication saját és ügyfélmunkái tekintetében is! Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom!"

Dr. Szabó Orsolya
a Zsolya Communication alapítója

"Az első perctől kezdve megvolt közöttünk az összhang, és szinte magától ráérzett arra, amit én magam és ezzel egyidőben a vállalkozásom is képvisel. Szerettem volna ha ugyanezt tükrözné a honlapom is. És így is lett! Ügyfeleim elismerő szavai is erről árulkodnak. Nagyon nem mindegy hogy milyen a weboldalunk, hiszem az ügyfél ott találkozik velünk először. Ez még fontosabb, ha énmárkát építünk! Köszönöm Andinak a csodálatos, igényes és alapos munkáját, amiért mindig is hálás leszek! Akárhányszor ránézek az oldalamra, elönt a büszkeség!"
Puhala Emese
styledbymeshy.com

"Andira az Instagramon találtam rá, és egyből tudtam, hogy számomra Ő a tökéletes webdizájner! Annyira gyönyörű oldalakat hozott létre, amik miatt nem is gondolkoztam másban, csakis benne! Lakberendezőként számomra nagyon fontos a design, a harmónia, az egységesség és a letisztultság. A számomra készített honlap rólam is egy első képet mutat, ami tökéletesen tükrözi azt a világot, ami én vagyok. Leírhatatlanul boldog vagyok, hogy Andit bíztam meg az oldalam elkészítésével, mert a tökéletes szó kevés arra, amit alkotott! Köszönöm ezt a csodát, amit nekem alkottál!"

Lutter Eszter
lakberendező, Interior Designer

"Régóta halogattam a saját weboldal elkészíttetését. Ennek több oka is volt, de ma már tudom, hogy az egyik legfőbb ezek közül az volt, hogy nem találtam meg a megfelelő szakembert. Aztán szembejöttek velem Andi munkái, amin megakadt a szemem. Nagyon örültem, amikor 'igen'-t mondott a közös munkára, ami fantasztikus volt! Andi kiváló szakember, tele ötletekkel, egyedi, kreatív, kifinomult megoldásokkal. Örülök, hogy megismerhettem, egyúttal hálás vagyok neki, hogy a spotlightmedia.hu megszülethetett! Bátran ajánlom őt mindenkinek, egy kincs!"
Molnár Bogi
spotlightmedia.hu

"Webdesignert kerestem induló vállalkozásomhoz, több alkalommmal is Andit ajánlották. Amint megnéztem a munkáit, el is döntöttem, hogy Ő az, akivel szeretnék együtt dolgozni! Miután feltérképezte az igényeimet, rögtön egy fantasztikus logót készített, majd végül egy olyan weboldalt, ami teljesen felülmúlta az elképzeléseimet! Imádom az ízlését! Ő egy valódi Wonder Woman! Rugalmas, segítőkész, kreatív, kedves, precíz, maximalista, megbízható! Jó szívvel ajánlom!"
Takács-Kristóf Eszter
feherenlebben.hu

"Nálam nem a véletlen műve volt, hogy rátaláltam Andira. Egy szakmai honlap megszületése nagy ugrás egy kezdő vállalkozó életében, ezért sokáig figyeltem, kerestem, elmentettem azokat az oldalakat, amelyeknél azt éreztem: én is ilyet szeretnék. Háromból hármat Andi készített, a negyedikig nem vártam, írtam neki. Azóta elkészült a honlapom, amit minden egyes nap megcsodálok. Pont ilyenre vágytam: stílusos, harmonikus, kiváló a struktúrája, jól esik elidőzni rajta."

Karajz Melitta mettainteriors.hu

"Részben Andi referenciái miatt is döntöttem a korábbi oldalam újratervezése mellett. Egyszerűen vágyakoztam arra, hogy legyen egy olyan oldalam, amit ő rak össze, és olyan minőségű, mint az ő korábbi munkái. A végeredmény? Olyan, mint amikor hazaérsz a szeretett otthonodba, ahol a legjobb lenni. Letisztult, kellemes kisugárzású, rendezett, átlátható, első látásra megragad...nem hiába nézegetem minden nap, nyitom meg újra és újra."
Demus Krisztina
cloemarketing.hu

"Köszönöm szépen! Nagyon elégedett vagyok, szuper lett az oldal! Jó volt veled dolgozni, gördülékeny volt a munka, és mindent meg tudtál csinálni, amit szerettem volna (és még annál többet is)"
dr. Berczik Krisztinaklinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, kiképző kognitív viselkedésterapeuta

"Nagyon szépen köszönöm a honlapot, szuper lett! Már megosztottam a héten és olyan sok pozitív visszajelzést kaptam, hogy gyönyörű és hogy nagyon ‘Anikós’ lett. Hihetetlenül ügyes vagy. Nem is ismerjük egymást, élőben nem is találkoztunk, mégis annyira ráéreztél, mit szeretnék. Nagyon köszönöm!"
Kozecz Anikó
health coach - egészség és életmód tanácsadó

"Szívből ajánlom Andit, csodálatos feedet tervezett nekem. Imádom tényleg és első pillantásra szerelem volt."
Knapek Éva
klinikai szakpszichológus

"A kezdetektől nagyon tetszett Andi stílusa, nagyon közel áll hozzám. Mindenben adott tanácsot honlapkészítés közben, több változatot is elkészített/megmutatott. Végül pontosan úgy alakítottuk ki a honlapom, ahogyan szerettem volna. Az azóta elkészült tudásanyagát is használom, nagyon hasznos mind a puzzlefeed készítő kis mini workshop, mind a lapozós posztok, mindig várom legközelebb mivel készül."

Oláh-Molnár Ildikószempilla stylist és oktató

"Andi elképesztően kreatív, mindenre rááll a szeme, pontosan tudja a leírásból, hogy mire van szüksége az ügyfélnek, mindenre IS van válasza, ügyesen és finoman irányítja az ügyfelet a legjobb eredmény felé. Minden ötletemet megvizsgálta, elmondta a véleményét, megmutatta pro és kontra, hogy milyen lesz így vagy úgy. És mindezt olyan kedvességgel és profizmussal tette, amely nagyon ritka a mai világban."
Riederné Fonyó Barbara
a Mom With Five Blog írója

"Csodálatos, amit Andi alkotott nekünk. A logó és a honlap pont olyan kifinomult és elegáns, mint amilyet szerettünk volna. Andi mindig kedves és segítőkész, nagyon jó vele együtt dolgozni! Csak ajánlani tudjuk."

dr. Miskolczi DóraYour Skin Medical

"Szívből ajánlom Andi munkáját mindenkinek! Kifinomult ízléssel, precízen dolgozik, miközben rugalmas és maximálisan türelmes. Csak tökéletes végeredményt ad ki a kezéből! Szerintem mindenki ilyen együttműködésre vágyik..."
Sziegl-Nagy Petra
Sziegl Családi Pincészet

"Andi puzzle feed-et tervezett számomra az Instagram oldalamra! Nagyon meg voltam elégedve az eredménnyel! Már a megbízás előtt biztos voltam benne, hogy gyönyörű, letisztult stílust fogok viszont látni - az eddigi referencia munkáiból kiindulva. A kivitelezés után nagyon segítőkészen állt rendelkezésemre bármilyen felmerülő kérdés kapcsán!
Köszönöm, Andi, hogy ilyen együttműködő, rugalmas és kedves voltál!"

Bódis Eszteronline marketing szakértő

"Imádom Andi stílusát, nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot, és tökéletesen eltalálta, hogy mit szeretnék. Letisztult és kifinomult csodát hozott létre. Maximalista, csakis professzionális munkát ad ki a kezéből! Profizmus, kedvesség, türelem, rugalmasság..."

Czakó Zsanetta Bliss Rendezvényszervezés tulajdonosa

"Az alapítványunk honlapjának vizuális megújítását bíztuk Andreára. Andi igazi profi, hatalmas türelemmel, szuper ötletekkel, rendkívüli kreativitással kísért minket. Újra és újra elámultunk azokon a gyönyörű honlaprészleteken, melyeket ő készített. Amikor a szöveggel elakadtunk, segített, szakembert ajánlott. A közös munka minden egyes pillanatában azt éreztük, hogy ügyfélként mi vagyunk a középpontban."

Tornai IldikoMagyarországi Billings Központ

"Andi álom-honlapot készít Neked. Ami erős, mégis nőies. Dinamikus, mégis elegáns. Színes de harmónikus is. Kifinomult, olyan, mint Te. A munka közben türelmes, figyelmes, lelkiismeretes, rugalmas. Veled örül!"
dr. Szolnoki Nikolett
pszichiáter orvos, stílusszakértő

"Andi csodás munkát végzett! Volt egy kép a fejemben a tartalmat illetően, hogy mit szeretnék közvetíteni a weboldalammal, de a szövegek megírása után fogalmam sem volt, hogy fog ez összeállni egy honlappá. Andi azonnal ráérzett arra, hogy mit képviselek, mit hova érdemes tenni az oldalon belül, hogy az jól működjön. Minden kérésemet, észrevételemet maradéktalanul teljesítette + kis extrákat is kaptam a munka mellé. Nagyon ajánlom, ha modern, stílusos, funkcionálisan is jól működő oldalt szeretnél!"

Petrán Ágnesokleveles kozmetikai hámlasztó szakember

"Amikor megszületett a döntés, hogy a kozmetikánknak legyen weboldala, tanácstalanul keresgéltem a szakemberek között. Megnéztem nagyon sok referencia munkát, de egyiknél sem éreztem azt a bizonyos ő kell nekem érzést, vártam a legjobbra. Andira egy csoportban találtam rá. Azonnal tudtam, hogy Ő kell nekem. A profizmusa, stílusa egyszerűen lenyűgöző! Elegáns, kifinomult, egyből ráérzett arra mire van szükségem."

Madar Mariannkozmetikus, anti-ageing specialista

"Több alkalommal dolgoztunk már együtt, és én régóta nem találom a szavakat Andi alkotásaira. Mert annyira kevés azt mondani vele kapcsolatban, hogy profi, és hogy a legjobb szakember.... Ő a szakmájában egy kuriózum. Amikor vele dolgozom, olyannyira azonosul az én érzéseimmel, gondolataimmal és a tudatalatti - még számomra is rejtett - igényeimmel, hogy az egy egészen különleges plusz tartalmat ad a megvalósításaihoz."

Garzó Beatrixkozmetikus szakoktató

"A weboldalam és az egész vállalkozásom stílusa magán viseli Andrea gondoskodó kéznyomát. A legjobb döntést hoztam, amikor a Your Perfect Desing-t választottam. A közös munkafolyamat során végig éreztem, hogy legalább olyan fontos Andreának a tökéletes összhang megteremtése köztem és a weboldalam között, mint saját magamnak. Úgy gondolom ritka nagy kincs az ilyen hozzáállás. Szívből ajánlom mindenkinek!"
Bodóné Szabad Beáta
fejlesztő pedagógus

"Amikor megláttam Andi munkáit, azonnal tudtam, hogy Ő az én emberem! A lehető legjobb döntés volt rá bízni a honlapomat. A közös munka fantasztikus volt. Andi végtelen türelemmel és rugalmassággal állt minden kérésemhez, ötletemhez. Kibogozta a kusza gondolataimat és rendet teremtett a káoszban, végül gyönyörű egységgé varázsolt mindent. A végeredmény? My Perfect Design a Your Perfect Design-tól."
Varsányi Valentina
lakberendező

"Andi lelkiismeretes, pontos, hihetetlenül nagy teherbírású, lágy, de mégis erős. Igazi kortalan kívül-belül szépség, akinek a hamóniája lenyomatot hagy a munkáin is. A mompreneurs közösségen belül akadtunk egymásra, A vállalkozó-anyukaságunk volt az alap és hasonló szemléletünk az építőanyag. Határtalan türelemmel volt irántam a közös munka során mindvégig, segített döntéseimben. Nem hiszek a véletlenekben. Találkoznunk kellett."

Zölei-Kocsis Blankakreatív szövegíró

"...miután elküldte nekem az első terveket, az volt az első, ami eszembe jutott, hogy Andi gondolatolvasó! Minden elképzelést felülmúlt és néhány szóból tudta, hogy milyet szeretnék!"

dr. Lörincz Juditszülész-nőgyógyász szakorvos

"Andi profizmusához, szépérzékéhez nincs kétség. Már elsőre megérezte mire van szükségem és tökéleteset alkotott, jobbat és szebbet mint amit elképzeltem. Az apró részletekig kidolgozott honlapot hozott létre. Köszönöm szépen Andi!"

dr. Bodnár Edinabőrgyógyász szakorvos

itt láthattál már – interjúk, megjelenések

Így lehetnek trendi posztjaid – az Instagram designer ajánlásával – bien.hu

elolvasom a cikket

DESIGNERKÁVÉ interjú Tóth Zsuzsannával – youtube.com

megnézem a videót

Cloé Community interjú Demus Krisztivel – cloemarketing.hu

elolvasom a cikket

Innovatin vállalkozónői interjú Hegyi Timivel – innovatin.blog.hu

elolvasom a cikket

Shortcast interjú Haláchy Nórival, a Marketing Flowtól – marketingflow.hu

megnézem a videót

Sikertörténetek interjú Tóth Zsuzsanna, senior webdesignerrel

elolvasom a cikket

referencia munkáim

egyedi tervezésű
honlapok

PDF Ár prezentáció /
kiajánló

Instagram feed
design

Legfrissebb a blogon

5 eszköz, ami javítja a webáruház konverziót

5 eszköz, ami javítja a webáruház konverziót

Szeretnéd növelni a webáruházad konverziós arányát, és több vásárlót vonzani? Akkor jó helyen jársz! Összegyűjtöttem az 5 legjobb eszközt, amelyek segítenek abban, hogy a látogatókból vásárlókat csinálj. Növeld a…