Mi az a 3 hiba, amit ne kövess el, ha profi és a célközönséged számára vonzó honlapot szeretnél?

1./ Ne kövesd el azt a hibát, hogy nem szánod rá az időt és az energiát egy megfelelő minőségű honlap szöveg megírásába!

  • Nem fogod elérni a kívánt hatást, ha nem tudod a szöveggel megszólítani a célcsoportodat és nem tudod őket vezetni a honlapodon.
  • Nagyon kellemetlen benyomást tud kelteni a látogatókban, ha helyesírási hibák vagy elírások vannak a szövegben. Tökéletes, véglegesített és hibátlan szöveget adj át a honlap készítőjének a hatékonyság érdekében, hiszen nem az ő feladata, hogy a lehetséges hibákat kijavítsa.
  • Előfordul, hogy a látogató csak gyorsan végiggörgeti az oldalt, de mi szeretnénk őt minél tovább ott tartani, ezért érdemes szkennelhető címsorokat használni és azokkal a lényeges információkat átadni, hogy aki oda érkezik, azonnal lássa és tudja, hogy miről is van szó pontosan és miért érdemes tovább böngésznie.
  • Extra pozitívum, ha a weboldal szövege keresőoptimalizálási szempontok alapján lett megírva, hiszen javíthatod általa a találati listában való elhelyezkedést. Kérheted SEO szakértő segítségét ebben akár tanácsadás formájában is, aki tud neked segíteni az ajánlott  kulcsszavak meghatározásában vagy akár a szöveg megírásában is.
  • Lehetőség szerint bátran kérj fel szövegíró szakembert a teljes honlap szöveg megírására, ha esetleg úgy érzed, ez nem a te asztalod.

Szakemberek, akiket szívesen ajánlok erre:

profi honlapkészítés

2./ Ne kövesd el azt a hibát, hogy nem adod az arcod a márkádhoz és nem jelensz meg a honlapodon!

Ahhoz, hogy bízzanak benned a lehetséges ügyfeleid vagy vásárlóid, meg kell ismerniük, látniuk kell téged. A megfelelő minőségű színvonal érdekében, érdemes profi fotóst felkérned erre, aki arculathoz illeszkedő brand fotókat készít rólad, amiken biztos, hogy tetszeni fogsz saját magadnak és büszkén mered majd használni azokat a honlapodon. Így egy sokkal igényesebb és bizalomkeltőbb benyomást fogsz kelteni a látogatókban.

Ezek a fotók készülhetnek kültéren vagy a kedvenc kávézódban, de akár stúdióban is. Nekem a kedvenc terepem a stúdió, mivel jobban szeretem a letisztultabb képeket. Debrecenben kellemes helyszín a White Room Stúdió, Budapesten pedig pl. a Nordix Rooms Fotóstúdió. A weboldalon jól mutatnak a portré fotók, munka közben készült fotók (pl. laptoppal), illetve a hangulatfotók is a munkaeszközeidről egy kávé vagy tea mellett.

Fotósok, akiket szívesen ajánlok:

profi honlapkészítés

3./ Ne kövesd el azt a hibát, hogy olyan weboldal készítő szakembert választasz, akinek nem nézel utána!

  • Ne legyen elég az, hogy egy ismerősöd ajánlotta, hiszen nem biztos, hogy számodra is ő a megfelelő honlapkészítő!
  • Nézz utána, olvass utána, nézd meg a saját honlapját!
  • Ne válassz olyan szakembert, akinek nem tetszenek a referencia munkái és a stílusa!
  • Nézz utána, milyen ügyfél visszajelzései vannak az adott webdesignernek, vagy vannak-e!
  • Csak akkor válaszd őt, ha úgy érzed, hogy maximálisan bízni tudsz benne és a szakértelmében valamint szívesen dolgoznál vele közel 1 hónapon keresztül a saját honlapodon.

Ha Te is éppen egy saját honlap elkészítését tervezed vagy felújítanád a meglévő weboldalad, akkor itt tudod elolvasni és megnézni a velem készült interjúkat, itt találod a referencia munkáimat, itt pedig körülbelül 50 korábbi ügyfelem visszajelzését/véleményét tudod elolvasni a közös munkáról.

Ha úgy érzed, én vagyok számodra a megfelelő szakember, kérlek töltsd ki az igényfelmérő űrlapot és én 1-2 munkanapon belül küldöm neked a személyre szabott árajánlatomat.