Sokszor tapasztalom, hogy a kisvállalkozók, induló cégek elsősorban a weboldalukon spórolnak. Lelkesen és aktívan használják az online platformokat, megmutatkoznak a valós térben, készítenek szórólapokat és repiajándékokat, ugyanakkor nincsen honlapjuk. Sokan még nem ismerik fel, hogy egy oldal, ami rólunk szól, minket képvisel, egyáltalán nem pénzkidobás. Sőt!
Egy jól felépített, minőségében és esztétikájában is a márkánkhoz illeszkedő weblap egyszerre online lenyomat, digitális névjegykártya, kisokos hozzánk és a termékünkhöz- legyen az szolgáltatás, vagy kézzel fogható termék. Olyasmi, ami nélkül élni – vállalkozóként is- lehet, csak nem érdemes.

Milyen a valódi Your Perfect Design kivitel?

Első látásra szerelem!

Egy első randi vagy egy honlapra való első klikk? Nincs különbség! Egy lépésben kell megragadni és elbűvölni a látogatót. Fel kell kelteni az érdeklődését, ezért a kezdőlapnak gyönyörűnek, izgalmasnak, kifejezőnek kell lennie. Ha engem választasz, nem számíthatsz sablonos megoldásokra. Hiszek az egyediben! Nem alkalmazok sablonokat és annyi időt szánok kezdőoldalad elkészítésére, amennyit csak szükséges.

Egységben az erő!

A legapróbb részletekben rejtőzik a titok. Az összehangolt és megfelelően kiválasztott betűtípusok, a sorközök, az igazítások, a képek mérete vagy a kiemelések vastagsága külön-külön jelentéktelennek tűnhetnek. Mégis ezek összképe teremti meg azt az összetartozást és egységet, amitől a honlapod élő, sajátosan rád jellemző és szerethető lesz.

Színvonalvezető

Fontos, hogy weboldalad azonnal átlátható, komplexitásában is egyszerű és nagyon informatív legyen. Minden körülmények között törekszem a színvonalas kivitelezésre, ugyanakkor a látvány nem minden. Legalább ennyire lényeges, hogy a honlap felépítésének struktúrája logikus és támogató legyen. Ideális esetben az ügyfél azért időzik el az oldaladon, mert kíváncsi rád, meggyőzted őt, nem pedig azért, mert nem találja, amit keres.

Márkahűség mindenek felett

Amikor honlapot készíttetsz nemcsak a szolgáltatásodat vagy termékedet akarod eladni. Te magad is kilépsz a fényre, megmutatod magad. Ezért fontos, hogy a weboldaladnak legyen egy olyan markáns eleme, mely összetéveszthetetlenül csak rád jellemző. Lehet ez szín, forma, különleges animáció vagy akár egy szemet gyönyörködtető háttérkép. A lényeg, hogy 100% -ban te legyél!

A gyorsaság fél egészség

A Your Perfect Design nemcsak arra garancia, hogy olyan designt, arculatot  alkotunk meg együtt, amit teljes egészében magadénak érzel, hanem arra is, hogy professzionális, hibamentes munkavégzésre számíthatsz tőlem. Újra és újra átnézem az oldaladat, hogy ne maradjon észrevétlen egyetlen hiba sem. Emellett természetesen optimalizálom is a weblapodat. Senki sem szeret várni, míg betölt a keresett oldal, beleértve a Google-t is.

Egyéni vállalkozóként tudom, milyen nehéz, mennyi bátorságot, energia- és pénzbefektetést jelent egy weboldal létrehozása. Épp ezért ne vedd félvállról! Ahogy a termékeidben, szolgáltatásaidban is törekszel a maximumra, úgy holnapod megalkotása során se köss kompromisszumot. Jár neked a tökéletes!