Ügyfélinterjú – Puhala Emese kapszulagardrób coachal

„Kedves Andrea! Lenyűgöznek a munkáid, különösen a letisztult design tetszik, amit én is szívesen képviselek/képviselnék! Érdeklődni szeretnék, hogy vállalod-e egy már meglévő honlap átdesignolását is?”

Ezzel az Instagram üzenettel keresett meg Meshy tavaly ősszel.

Az üzenetet olvasva máris megnéztem Meshy Insta oldalát és azonnal láttam, hogy nagyon közel áll hozzám a stílus, amit képvisel (később be is neveztem hozzá egy kapszulagardrób coachingra). Természetesen megnéztem a meglévő weboldalát is és azt is láttam az Instagram oldal alapján, hogy annak a megjelenése, színvilága és kialakítása nincs teljesen összhangban Meshyvel.

Ez azért is lehet probléma, mert a célközönségünk sokszor a weboldalunkon találkozik velünk először és ekkor alakul ki rólunk és a szolgáltatásunk minőségéről az első benyomás. Mindig törekszem arra, hogy a weboldal, amit készítek a tulajdonosát tükrözze és a szolgáltatáshoz méltó, ahhoz illeszkedő színvonalat jelenítsen az meg.

Meshyvel szerződtünk a közös munkára és én készíthettem el számára a megújult styledbymeshy.com honlapot. A kész weboldal 2021. december elején került átadásra és most hónapokkal később felkértem Meshyt erre a kis interjúra, mert nagyon kíváncsi voltam a tapasztalataira.

Nézzük, milyen válaszokat kaptam a kérdéseimre!

profi honlapkészítés

Szia Meshy! Köszönöm, hogy vállaltad ezt az interjút! Először is mesélnél nekünk a vállalkozásodról? Mivel foglalkozol pontosan és kikből áll a célközönséged?

Szín- és stílustanácsadóként tudatos ruhatárak, azaz kapszulagardróbok kialakításában segítek ügyfeleimnek – a tudatos vásárlás, a fenntarthatóság és a minimalizmus jegyében.
Célom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak elsősorban megtalálni, majd elfogadni saját magukat, végül pedig kialakítani számukra egy olyan kevés ruhadarabból álló, időtálló, ugyanakkor tökéletesen funkcionáló ruhatárat, amely teljes mértékben őket tükrözi és szolgálja. Így az öltözködést többé már nem kínként élik meg, hanem egy örömforrás, azaz az önkifejezésük egyik eszköze lesz számukra.

Miért döntöttél a honlapod megújítása mellett?

Régóta vágytam arra, hogy végre egy olyan holnapom legyen, ami hűen tükröz engem és a vállalkozásomat.

Miért engem választottál erre a feladatra?

Ajánlás útján találtam rád. Egyszerűen lenyűgöztek az addigi munkáid! Addig (és azóta sem!) még csak hasonlókat se láttam másnál. Így rögtön tudtam, hogy téged szeretnélek felkérni a honlapom megújítására.

Nagyon jól esnek ezek a szavak és örülök, hogy mellettem döntöttél! Emlékszel még, hogy milyen elvárásaid voltak az új designnal kapcsolatban és mennyire érzed azt, hogy ezek megvalósultak?

Egy nagyon letisztult, légies, világos designt szerettem volna, hozzá passzoló képekkel. És pontosan ezt is kaptam, sőt még jobbat!

Mennyire érezted gördülékenynek velem a kommunikációt a közös munka során?

A munkánkat kicsit megnehezítette az elején az, hogy teljesen át kellett alakítanunk a meglévő honlapom szerkezetét és tartalmát is, ami egy teljesen új perspektíva volt. És akkor még nem igazán tudtam, hogy merre kéne elindulnunk. Viszont az elejétől fogva megvolt közöttünk az összhang. A röviden felvázolt elképzeléseim után szinte magadtól találtad ki mit szeretnék.
Szakmai tudásoddal és mérhetetlen türelmeddel pedig sikerült valami igazán nagyot alkotnunk, amiért a mai napig hálás vagyok neked!

Úgy örülök, hogy így érzed! Pár hónapja már elkészült az új honlapod, mit gondolsz, megérte befektetni a megújításába? Kaptál esetleg pozitív visszajelzéseket?

Minden kétség nélkül mondhatom, hogy megérte! A weboldalam végre olyan, amire mindig is vágytam!
Ügyfeleim is sokszor kiemelik, hogy mennyire megfogta őket. Azaz már az első platform, ahol találkoznak velem, pozitív szokott lenni számukra.
Legutóbb egy multi cég marketing vezetőjétől kaptam érte dícséretet, ami azért nem kis dolog!
Én magam is sokszor megnyitom az oldalt, csak azért, hogy gyönyörködhessek benne!

Ez fantasztikus! Gratulálok neked! Az utolsó kérdésem, hogy kiknek ajánlanál engem webdesignerként?

Mindenkinek, aki egy igazán minőségi és egyedi munkát szeretne kapni. Különösen azoknak, akik énmárkát építenek!
Hiszen nagyon nem mindegy, hogy hol találkoznak velünk először az ügyfelek. Véleményem szerint egy jó honlap már garantált félsiker!

Köszönöm Meshy! Én is így gondolom. Ha jó a szolgáltatásunk és ezt megtámogatjuk egy megfelelő minőségű weboldallal, akkor ez nagyon jó eszköze lehet a bizalomépítésnek és még az árképzésünket is pozitívan tudja befolyásolni, hiszen magasabbra pozicionálhat bennünket.

Még egyszer köszönöm az interjút és nagyon sok sikert kívánok neked a továbbiakban is!

Ilyen lett Meshy weboldala:

styledbymeshy.com

“Andira ajánlás útján leltem rá, és egyetlen pillanat alatt beleszerettem a munkáiba. Nem is volt kétség, hogy őt szerettem volna felkérni a honlapom régóta halogatott megújítására.
Az első perctől kezdve megvolt közöttünk az összhang, és szinte magától ráérzett arra, amit én magam és ezzel egyidőben a vállalkozásom is képvisel. Szerettem volna ha ugyanezt tükrözné a honlapom is. És így is lett! Ügyfeleim elismerő szavai is erről árulkodnak.
Nagyon nem mindegy hogy milyen a weboldalunk, hiszem az ügyfél ott találkozik velünk először. Ez még fontosabb, ha énmárkát építünk!
Köszönöm Andinak a csodálatos, igényes és alapos munkáját, amiért mindig is hálás leszek! Akárhányszor ránézek az oldalamra, elönt a büszkeség! 🤗
Puhala Emese

kapszulagardrób coach és stílustanácsadó, styledbymeshy.com